Lennart Jensen

Ordvitsande revyentusiast med videohyllan full av svenska och danska revyklassiker.

Jobbar till vardags med återvinning, men lovar att de flesta av årets skämt är nya. Uppväxt på ett gym, står fortfarande med båda fötterna på löpbandet.

Lennart är initiativtagaren bakom Helsingborgsrevyns återkomst 2011.
 

alexandra lehre

Yrhättan med en förkärlek till lättklädda revynummer. Serviceminded löneadministratör med ett förflutet som flottist. Sjukligt strukturerad och klumpig på samma gång. Alex, som är döpt efter nattklubbsdrottningen Alexandra Charles, har lagt nattsuddandet på hyllan och föredrar numera en stilla hemmakväll. Drömmer om att få spela Fröken Fleggmans mustasch.

Lena björklund

Pratglad och lätt disträ tidsoptimist som gärna njuter ett glas gott Shiraz. Notoriskt morgontrött administratör – kanske tur att revyn spelas på kvällstid! Lena älskar dans, teater och spex, och förekommer ofta i film och TV, som statist.
Vi har kunnat se Lena i bl a Wallander, Anders & Måns, Bron och flera reklamfilmer.

 

Daniel stolt

Teknikintresserad Harry Potter-fan som nyligen övergett uppväxtstaden Helsingborg för Ekeby.
Daniel är en hejare på att spela dataspel, och förr blev det även mycket innebandy. Intresset för sång, musik och musikal är stort; han spelar flera instrument och skriver egen musik.
Hundägare som gillar språk och gärna besöker Spanien, där familjen har lägenhet.
Vid sidan av att plugga revytexter så pluggar Daniel till grundskollärare.

John Ebbesson

John har många strängar på sin lyra – eller ska man säga keyboard? Genommusikalisk före detta keyboardist i dansbandet Candela som nu mera spelar i Linda Lyckemyr & the New Family.
John gör även all danskoreograf i revyn.

 

Stellan McInnes

Naturälskande maratonlöpare som drar åt skogen när han vill koppla av. Stellan har sprungit Skåne runt för att samla in pengar till Cancerfonden.
Sedan 70-talet är han keyboardist i kultförklarade punkreggaebandet ”The Push”.
Stellan arbetar till vardags inom daglig verksamhet med bl a teater. Hans efternamn kan ge associationer till Skottland, men trots namnet är han varken skotte eller snål. Vegetarian som gillar att laga mat och baka; hans dröm är att en gång kunna starta ett teatercafé.

erika spur

Körsjungande projektledare med norrländska rötter. Uppvuxen i Skellefteå men integrerad skånska sedan många år. Golfspelande teaterapa som även är intresserad av tillvarons djupare existentiella frågor. Erika jobbar på IKEA Food, men beskriver sig själv som hopplös på att laga mat.

 

eva thomasson

Pedantisk motionscyklist med flytande italienska på CV:et. Reser regelbundet till Alperna för att fotvandra – trots att hon är höjdrädd. Eva jobbar som undersköterska och spelade under 15 år med i Skratterian/Sjukhusrevyn i Helsingborg.Hon beskriver sig som praktisk och strukturerad – men på scenen spelar hon med förkärlek virriga tanter.